Dr. Viczián Csaba
Plasztikai sebész

Lézeres beavatkozások

 

Manapság egyre több helyen lehet hallani, olvasni lézerekről, illetve lézeres beavatkozásokról. A lézer speciális, nagy energiájú fénysugár. Több fajtáját ismerjük, illetve alkalmazzuk is különböző területeken. Azonban a lézer sem “csodaszer”, nem jó mindenre.

Mire használható?

Szőrtelenítés

Megfelelő nagy energiájú fénysugár a szőrtüszőkben,illetve azok speciális sejtjeiben elnyelődik, így azokat károsítja. A károsodott szőrtüszőkből kezdetben gyengébb szőrszál nő, majd később egyáltalán nem növekszik. Általában több kezelés szükséges a tartós hatás eléréséhez.

Tetoválás eltávolítás

A különböző amatőr és profi tetoválások kezdetben örömet, később akár bosszúságot is okozhatnak viselőjüknek. Megfelelő lézer kiválasztásával hegmentesen el lehet tüntetni a legtöbbet. A bonyolultabb, több rétegű profi képekhez több kezelés szükséges, mint az amatőr formákhoz. A kezelés során enyhe kis égő érzés, a bőr kipirosodása észlelhető, mely utána gyorsan elmúlik.

Arc fiatalítás

A finom ráncok javítására, a kollagén rostok tónusának növelésére alkalmas lehet egy felületi lézer kezelés. Itt is általában több (5-6) kezelés szükséges.

A fenti kezelések ambulanter végezhetők, munkából, társasági életből nem jelentenek kiesést. A választásnál tudni kell, hogy ezen kezelések mind különféle lézert igényelnek! A helytelenül megválasztott módszerrel nem lehet megfelelő eredményt elérni, sőt akár hegek is kialakulhatnak.

Visszérkezelés

Megfelelő színű pókháló visszerek kezelésében kiegészítő eljárás lehet a lézeres kezelés.


Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy megújult honlapomat a viczianplasztika.hu linkre kattintva érheti el. Itt tájékozódhat minden beavatkozásról, aktualitásról, illetve megtalálhatja a budapesti és szegedi konzultációs helyszíneket is.

Üdvözlettel:

Dr. Viczián Csaba
plasztikai sebész