Dr. Viczián Csaba
Plasztikai sebész

Mellfelvarrás

 

A fiatal mellforma az évek során terhesség, szoptatás, testsúlyváltozás hatására megváltozhat, a mell megereszkedik. Ilyenkor a bőr lazább lesz, striák alakulhatnak ki rajta.

A műtéti megoldást mindig egyénre szabottan, az előzetes konzultáció során választjuk meg. A beavatkozás lényege a mellbimbó-bimbóudvar megemelése, a többlet bőr eltávolítása és a mell újraformálása. A kiszélesedett bimbóudvar nagysága is alakítható.

Az ehhez szükséges metszések elhelyezkedhetnek csak a bimbóudvar körül, a bimbóudvar körül és függőlegesen, vagy még ehhez az áthajlási redőben is.

Amikor a mell megereszkedése során a mirigyállomány mennyisége is csökken, nem elegendő önmagában a mell felvarrása. Ilyenkor szükség lehet implantátum behelyezésére, a megfelelő nagyság és helyzet eléréséhez.

A műtét altatásban történik, mely után 1 napos kórházi tartózkodás szükséges. A varratokat 2 hét múlva távolítjuk el. Otthonra szorító melltartó viselése javasolt általában 3-4 hétig. A műtét után kb. 1 héttel munkába is lehet állni.

Akik minket választottak

“Minden elismerésem Viczián doktor úré, azért ahogy az én erősen megereszkedett melleimből gyönyörűt, formást, feszeset alkotott. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel, hozzáértéssel, kedvességgel, figyelemmel, amit a doktor úrtól, és a vele együtt dolgozó emberektől kaptam. Ezúton is köszönet a maximális ellátásért mindenkinek! A még hezitálókat csak biztatni tudom,nyugodtan vágjanak bele. Megéri! A műtéttel járó fájdalom, kellemetlenség elhanyagolható. Sokkal könnyebb, mint amire számítottam.”

Mellfelvarrás

További képek


Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy megújult honlapomat a viczianplasztika.hu linkre kattintva érheti el. Itt tájékozódhat minden beavatkozásról, aktualitásról, illetve megtalálhatja a budapesti és szegedi konzultációs helyszíneket is.

Üdvözlettel:

Dr. Viczián Csaba
plasztikai sebész