Dr. Viczián Csaba
Plasztikai sebész

Vendégkönyv: Botox

Név*:
Email:
Üzenet*:

Vissza a Vendégkönyvhöz

Hűvösvölgyi Eliána

A botox kezelések irányárairól szeretnék érdeklődni (a botox kezelést a homlokon és a glabellánál prevenciós céllal szeretném használni). A konzultáció napján már elvégezhető a beavatkozás, vagy újabb időpontot kell kérni? Továbbá érdeklődnék, hogy hialuron savas feltöltést végeznek-e és mik az árnyárak egy esetleges nasolabiális redő feltöltése esetén?

Válasz erre:

A Botox kezelés ára függ a szükséges anyag mennyiségétől, ennek megfelelően 40-80 ezer forint között lehet. A konzultáció napján a beavatkozás elvégezhető, akár ráncfeltöltéssel együtt is.


Zubány Brigitta

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy a botox mennyire hatékony a migrénes pácienseknél vagy csak bizonyos típusú fejfájásokat szünteti meg?

Válasz erre:

Csak bizonyos fejfájásoknál lehet jó, nem minden esetben hoz javulást.


Vali

Hosszú hezitálás után kipróbáltam a botox-kezelést, de a szemöldök közötti ránc kevésbé mély, de nem múlt el. Ez normális? Várható, hogy a legközelebbi kezelés eredményesebb lesz?

Válasz erre:

Ez attól is függ, hogy előtte mennyire volt mély a ránc. Mélyebb ránc várhatóan nem tűnik el, de kisebb lesz. Együttes ráncfeltöltéssel az eredmény még javítható.


Saci

Igaz, hogy a botox után az arcom nem fog mozogni?

Válasz erre:

Botox kezelésnél a cél nem az, hogy semmi ne mozogjon, hanem hogy a ráncok símuljanak, de az arc természetes maradjon. Sajnos, ha nem hozzáértő szakember végzi, nem kellő óvatossággal, előfordulhat.



Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy megújult honlapomat a viczianplasztika.hu linkre kattintva érheti el. Itt tájékozódhat minden beavatkozásról, aktualitásról, illetve megtalálhatja a budapesti és szegedi konzultációs helyszíneket is.

Üdvözlettel:

Dr. Viczián Csaba
plasztikai sebész